Loading...

Zdravou ekonomiku podpoří jedině zdravá firma

10.09.2020

#restartpodnikani Inca Collagen: Zdravou ekonomiku podpoří jedině zdravá firma

Za projektem Inca Collagen stojí věčný snílek a optimista – Romana Ljubasová – žena, která je původní profesí zdravotní sestra a kterou osud přivedl na nápad, v rámci kterého si splnila svoji věčnou touhu pomáhat lidem. Jaký je její příběh a jak její firma zvládla krizi?

Působí stres na úbytek kolagenu v těle?
Ano i ne. Kolagen tvoří základní stavební prvek v těle člověka. Je takovým pomyslným cementem pokožky, vlasů, nehtů, chrupavek, kloubů i pánevního dna. Je přítomen všude v našem těle. Stres každopádně způsobuje tělu vrásky a vnitřní rozpoložení těla dost nabourává. Tím nabourává i kolagen. Stres vede také k šedivění a úrazům, neregenerujeme kvalitním spánkem a dostatek kolagenu spotřebujeme rychleji, než nám příroda naplánovala.

Nejlépe je nařídit si nestresové žití, a to s ohledem na pomíjivost situací i života samotného. Současně užíváním Inca Collagenu podpořit v těle vše, co nám má v životě velmi dobře sloužit – vlasy, nehty, pokožka, pigment, chrupavky, klouby, cévy…

Proč je pro lidské tělo kolagen nezbytný a kdo na jeho nedostatek nejčastěji trpí?
Kolagen je protein, který v těle musí být v dostatečném množství, a to téměř všude. Dostatek kolagenu je vlastně receptem pro elixír mládí. Totiž do 25 let nám sama příroda zajistí kolagenu dostatek. Očekává od nás za to rodinu. Po 40. roce s námi naopak již příroda nepočítá, a tak je třeba kolagen doplnit dříve, než začne tělo nedostatek signalizovat. Denně pak doplňujeme 3000 mg a tělo jej využije k bezproblémovému fungování. Odpadnou vám starosti spojené s nepříjemnými vedlejšími projevy stárnutí – jako jsou například problémy s pohybovým ústrojím, pletí, kůží, s vlasy nebo nehty. Doplňování kolagenu dokáže velmi efektivně těmto problémům zamezit, v případě stávajících projevů je může ztlumit a přiblížit tělo zpět ke kondici mladšího věku.

Jak vlastně vznikl nápad výroby a prodeje právě Inca Collagenu?

Vše začalo víceméně spontánně na mé dovolené. Po spálení sluncem mé kroky vedly do lékárny, ve které mi doporučili kolagenový přípravek. Samozřejmě, že jsem jako bývalá zdravotní sestra věděla o důležitosti kolagenu pro lidské tělo. Tehdy se ve mně zrodila myšlenka, jak vytvořit něco, co bude skutečně pomáhat. Plynule jsem z právního zastoupení těžce zraněných osob po 16 letech praxe přešla k výrobě a prodeji vlastní značky Inca Collagen. Stále pomáhám lidem a věřte, že v dané chvíli se pro mne kruh uzavřel a našla jsem smysl a radost v pomoci lidem prostřednictvím kolagenového produktu, který je už pět let odpovědí na mnoho estetických, ale i zdravotních problémů.

Celý  rozhovor si můžete přečíst ZDE

Další články

OCENĚNÍ ČESKÝCH EXPORTÉRŮ

Ocenění Českých exportérů stojí na Vaší straně. Vnímáme Vaše potřeby, hledáme řešení a poskytujeme informace a inspiraci.

Partneři

Logo - AC-T servis
Logo - ARTEX informační systémy
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - dobrá TISKÁRNA
Logo - ECOAR s.r.o.
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - Intedat
Logo - JŠK ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ
Logo - Microsoft
Logo - PROFIMA EFFECTIVE, s.r.o.
Logo - Vere Prague

Partner slavnostního vyhlášení

Logo - Business klub Ukrajina
Logo - ORLEN Unipetrol
Logo - ČSOB
Logo - TROX TECH-TRADE
Logo - Zásilkovna

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - BELLES FLEURS
Logo - IDC - FOOD
Logo - JAPONSKÁ RÝŽE
Logo - MY JAPAN
Logo - SMART WALLS
Logo - BERGL DIAMONDS

Mediální partneři

Logo - Age
Logo - BUSINESSINFO.CZ
Logo - BRANDS & STORIES
Logo - DENÍK
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - HORIZONT POINT
Logo - Inpublic Group
Logo - PROSPERITA
Logo - TRADE NEWS
Logo - Transport-logistika.cz - online deník o dopravě a logistice