Loading...

Wellness kolagenová kúra

22.10.2020

Posilněte si imunitu a dodejte tělu výživu, kterou potřebuje .....

Ke 3 zakoupeným kusům Inca Collagenu získáte navíc: měkoučký ručník, 3x vitamín C  a dopravu zdarma. Jako speciální dárek máme pro vás osvěžující, zdravý a kvalitní čaj Geisha od výrobce čajů Oxalis.

Zelený čaj si vás získá jemnou chutí i svými blahodárnými účinky tělo. Ať už si připravíte některý z tradičních druhů, nebo zkusíte nějaký ochucený, nikdy nesáhnete vedle.

Bez ohledu na to, jaké nové viry nás ještě v budoucnu potkají, platí známé pravidlo, které neustále připomínají lékaři i odborníci na zdravý životní styl. Není pochyb o tom, že na imunitě je potřeba nepřetržitě pracovat a posilovat ji.

Je vědecky dokázáno, že spánek a imunita spolu úzce souvisí. Dospělý člověk by si měl zkrátka dopřát ideálně 7 hodin nerušeného spánku každou noc. Pokud máte špatný spánek, případně špatně usínáte, zkuste si osvojit několik základních pravidel spánkové hygieny. Minimálně dvě hodiny před plánovaným časem spánku odložte všechna zařízení, která vyzařují modré světlo, čili tablet, mobil a vypněte i televizi. Světlo ze zařízení narušuje tvorbu melatoninu, což pak může způsobit spánkové problémy. Zkuste raději číst.


Věděli jste, že kvalitu spánku ovlivňuje i kolagen?

Ten obsahuje aminokyselinu glycin, která pomáhá proti úzkosti a zlepšuje spánek. Kolagen v pozitivním směru ovlivňuje naše zdraví i krásu. Zabezpečuje hydrataci pokožky a stará se o ni zevnitř. Podporuje hojení ran i regeneraci nehtů či vlasů. Rovněž přispívá ke správné funkci pohybového aparátu.

S imunitou je spojován vitamin C, který je jedním z nejsilnějších antioxidantů. Tělo ho potřebuje více v podzimním a zimním období, kdy je náchylné na různá onemocnění. Právě dostatek vitaminu C pomáhá tělu budovat obranyschopnost, takže lépe zvládá nejen chřipky a nachlazení, ale i vysoký krevní tlak a různé jiné zdravotní potíže. Pomáhá také odstranit únavu, nastartovat energii těla a podporuje tvorbu kolagenu.

Kolagen spolu s vitamínem C tvoří silnou dvojici. Kolagen jako primární stavební jednotka pokožky, chrupavek, kloubů a kostí, ale i zubů či vlasů a nehtů, patří mezi nepostradatelné bílkoviny v těle. Bohužel čím je člověk starší, tím méně si ho tělo dokáže produkovat samo. A přestože vitamin C podpoří i tvorbu kolagenu, už po 45. roce života se kolagen netvoří téměř vůbec. Je proto žádoucí doplňovat ho pomocí kvalitního výživového doplňku, jakým je například Inca Collagen.

Inca Collagen je oblíbená značka kolagenu na Slovensku i v České republice. Už od roku 2015, kdy přišel na trh jako jeden z prvních hydrolyzovaných kolagenů na trhu, si svým přístupem získal přízeň a důvěru zákazníků. Inca Collagen již pomohl za ten čas více než sto tisícům zákazníků.

Užijte si podzim s opravdu bohatým dárkovým balíčkem od Inca Collagenu.

Další články

OCENĚNÍ ČESKÝCH EXPORTÉRŮ

Ocenění Českých exportérů stojí na Vaší straně. Vnímáme Vaše potřeby, hledáme řešení a poskytujeme informace a inspiraci.

Partneři

Logo - AC-T servis
Logo - ARTEX informační systémy
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - dobrá TISKÁRNA
Logo - ECOAR s.r.o.
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - Intedat
Logo - JŠK ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ
Logo - Microsoft
Logo - PROFIMA EFFECTIVE, s.r.o.
Logo - Vere Prague

Partner slavnostního vyhlášení

Logo - Business klub Ukrajina
Logo - ORLEN Unipetrol
Logo - ČSOB
Logo - TROX TECH-TRADE
Logo - Zásilkovna

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - BELLES FLEURS
Logo - IDC - FOOD
Logo - JAPONSKÁ RÝŽE
Logo - MY JAPAN
Logo - SMART WALLS
Logo - BERGL DIAMONDS

Mediální partneři

Logo - Age
Logo - BUSINESSINFO.CZ
Logo - BRANDS & STORIES
Logo - DENÍK
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - HORIZONT POINT
Logo - Inpublic Group
Logo - PROSPERITA
Logo - TRADE NEWS
Logo - Transport-logistika.cz - online deník o dopravě a logistice