Loading...

INVESTIČNÍ SPECIÁL BHS „NAD VĚCÍ“

15.05.2020

INVESTIČNÍ SPECIÁL BHS “NAD VĚCÍ”:

Štěpán Křeček a jeho hosté, přední odborníci společnosti BH Securities komentují aktuální situaci na trzích a v ekonomice.  Zajímá Vás, zda se dá i nyní vydělat na akciích? Co se odehrává ve finančním sektoru? Jaké důsledky pocítí banky a financující subjekty? Jaké dvě hlavní události vyvolaly strmý pád akcií a chovaly se trhy racionálně?

KDYŽ ČERNÝ NETOPÝR ŘÁDÍ NA TRZÍCH 1/2 (NAD VĚCÍ: Štěpán Křeček a Leoš Jirman)

KDYŽ ČERNÝ NETOPÝR ŘÁDÍ NA TRZÍCH 2/2 (NAD VĚCÍ: Štěpán Křeček a Leoš Jirman)

Co přesně se v posledních týdnech stalo na kapitálových trzích? Jaké dvě hlavní události vyvolaly strmý pád akcií a chovaly se trhy racionálně? Dosáhly již klesající akcie na konci března svého dna? Jak se na začátku krize chovali systematičtí i fundamentální investoři? Jak situace na akciovém trhu ovlivnila obchodování s opcemi a co se dělo s volatilitou? A jaký dopad mají a mohou mít záchranná opatření přijatá americkým FEDem? Proč komodity reagují jinak než akcie? Proč po určitou dobu padalo na ceně dokonce i zlato? Jak se může stát, že cena ropy je záporná a co to znamená? Která aktiva propadla nejvíc, a která naopak rostla? Leoš Jirman na kapitálovém trhu působí od roku 1992. Ve společnosti BH Securities, a.s. pracuje s přestávkami od roku 1994, nejprve na pozici analytika českého kapitálového trhu se zaměřením zejména na investiční fondy vzniklé v kupónové privatizaci, později se jako portfolio manažer přeorientoval na zahraniční akciové a dluhopisové trhy. V letech 2006-2010 pracoval jako analytik v ČNB. Štěpán Křeček na pozici hlavního ekonoma ve společnosti BH Securities a.s. zodpovídá za tvorbu makroekonomických a tržních analýz. Rovněž se věnuje komunikaci s veřejností a médii a v současné době patří mezi nejcitovanější české ekonomy.

KRIZE MŮŽE BÝT PŘÍLEŽITOST, INVESTOŘI SE PROBOUZÍ (NAD VĚCÍ: Štěpán Křeček a Zdeněk Lepka)

Co se odehrává ve finančním sektoru? Jak odvětví ovlivňuje pandemie koronaviru? Jaké důsledky pocítí banky a financující subjekty? Změnila opatření chod BH Securities a jak? Budeme na situaci jednou vzpomínat jako na příležitost? Jaké produkty nyní investoři vyhledávají nejvíce? Můžeme být svědky výraznějších propadů na nemovitostním trhu?

NA AKCIÍCH DNES VYDĚLAT LZE, STÁT BOKEM BY BYLA ŠKODA (NAD VĚCÍ: Martin Hrkal a Martin Kmec)

Jak pandemie zasáhla do práce makléře? Změnil se v této době zájem investorů o investování a jak? Spatřují investoři v současné situaci příležitost nakupovat se slevou? Vracejí se na trhy? Jaké investiční produkty jsou v současnosti oblibě? A jsou čeští investoři již poučení z krizí předchozích? Jaké jsou konkrétní příklady akcií firem, které na pandemii vydělaly? Jak se vyvíjela a může vyvíjet cena nemovitostí? Jak mohou postupovat v době plné omezení noví investoři u BHS? Dá se odhadovat, jaká nás na trzích čeká budoucnost? Martin Hrkal a Martin Kmec patří mezi dlouhodobě nejúspěšnější a zkušené makléře BHS, kde oba působí řadu let. Štěpán Křeček na pozici hlavního ekonoma ve společnosti BH Securities a.s. zodpovídá za tvorbu makroekonomických a tržních analýz. Rovněž se věnuje komunikaci s veřejností a médii a v současné době patří mezi nejcitovanější české ekonomy.

Další články

OCENĚNÍ ČESKÝCH EXPORTÉRŮ

Ocenění Českých exportérů stojí na Vaší straně. Vnímáme Vaše potřeby, hledáme řešení a poskytujeme informace a inspiraci.

Partneři

Logo - AC-T servis
Logo - ARTEX informační systémy
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - dobrá TISKÁRNA
Logo - ECOAR s.r.o.
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - Intedat
Logo - JŠK ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ
Logo - Microsoft
Logo - PROFIMA EFFECTIVE, s.r.o.
Logo - Vere Prague

Partner slavnostního vyhlášení

Logo - Business klub Ukrajina
Logo - ORLEN Unipetrol
Logo - ČSOB
Logo - TROX TECH-TRADE
Logo - Zásilkovna

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - BELLES FLEURS
Logo - IDC - FOOD
Logo - JAPONSKÁ RÝŽE
Logo - MY JAPAN
Logo - SMART WALLS
Logo - BERGL DIAMONDS

Mediální partneři

Logo - Age
Logo - BUSINESSINFO.CZ
Logo - BRANDS & STORIES
Logo - DENÍK
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - HORIZONT POINT
Logo - Inpublic Group
Logo - PROSPERITA
Logo - TRADE NEWS
Logo - Transport-logistika.cz - online deník o dopravě a logistice