Loading...

HRDOST A SÍLA LVA SPOJENÁ VE ŠPERKU

29.10.2020

„Budujeme hrdé Česko“ je motto nezávislé Podnikatelské platformy Helas, která od roku 1997 podporuje, sdružuje a oceňuje ryze české společnosti. Za 22 let podpořila a spojila několik tisíc společností a nyní spustila koncept E-PLATFORMY, která propojí až 11 tisíc českých společností. Nově bude moci její podporu vyjádřit každý z nás, a to díky kolekci luxusních šperků „HRDÝ LEV“, kterou představila zakladatelka Podnikatelské platformy Helas Helena Kohoutová.

 

Za design kolekce je zodpovědný kreativní ateliér Klimsz v čele s Barborou Klimsz, jednou z nejvýznamnějších českých grafických designérek a držitelkou řady ocenění. „Podoba základního návrhu, který převedl do šperku pan Bergl, odpovídá logu Podnikatelské platformy, které jsme zrealizovali v roce 2019. Inspirací byla samotná komunita podnikatelů a podnikatelek scházející se pod patronátem platformy Helas. Přirozenost, férovost, ale i důstojnost jsou základní atributy společnosti kolem Heleny Kohoutové, do které i já ráda chodím. Samozřejmě, že český, dvouocasý lev je neopomenutelným národním symbolem, který se nám podařilo zunikátnit právě hřívou, která společně s hlavou lva představuje tvar České republiky. Té země, která může být na své lvi a lvice ze skupiny Helas náležitě hrdá,“ prozradila Barbora Klimsz.

Autorem šperků je zlatnictví BERGL DIAMONDS, které založil proslulý český zlatník, kreativní designer a soudní znalec v oboru diamantů, drahých kamenů a šperků Aleš Bergl. Jde o šperky vyrobené kombinací stříbra a pozlaceného stříbra s možností osazení diamantem. „Šperk je ve své podstatě ozdoba, kterou se chce prezentovat její nositel a lev je symbol české státnosti. Proto jsme tyto dvě věci sladili tak, aby byla spojena krása a symbol hrdosti. Toto vyjadřuje v dnešní době nutnost spojit své síly, abychom mohli vybudovat hrdé Česko. Když jsem viděl symbol lva, jako logo Podnikatelské platformy Helas, bylo mi jasné, že musím vyrobit důstojný šperk, který budou hrdě nosit jeho majitelé, protože se v něm snoubí krása a symbolika české státnosti,“ doplnil Aleš Bergl.

„Kolekce šperků ˈHrdý Levˈ osloví muže i ženy. Může být totiž originálním dárkem pro vaše blízké, nebo obchodní partnery. Nositelé této kolekce, kterou reprezentují krásné manžetové knoflíčky, unikátní brož, náušnice i přívěsky, dozajista pocítí sounáležitost, radost a sílu, která je tak moc důležitá v jakékoliv době a zejména nyní. Navíc, výtěžek z prodeje bude věnován plně na rozvoj aktivit ˈBudujeme hrdé Českoˈ,“dodává Helena Kohoutová.

Podnikatelská platforma Helas, jejíž součástí jsou projekty Ocenění Českých Lídrů, Ocenění Českých Podnikatelek, Ocenění Českých Exportérů, Helas New Encounters Club a Cosmopolitan Executive Helas Ladies Club, od roku 1997 sdružuje české podnikatele, podnikatelky, manažery a majitele firem, osobnosti, které jsou zajímavé, nezávislé, inovativní, spolehlivé a především, které se jen tak nevzdávají. Firmy, které jsou členy, jsou prověřené odborným garantem, mezinárodní ratingovou společností CRIF – Czech Credit Bureau, jsou důvěryhodnými klienty i dodavateli.  Touha po nezávislosti a svobodě těmto firmám dala sílu vybudovat zajímavé firmy. Tu sílu budeme potřebovat pořád. V těchto chvílích zejména. Proto je dobré mít místo, kde se firmy mohou potkat osobně i virtuálně a vzájemně se podporovat. Nové cesty se zachováním tradičních hodnot.

https://www.hnec.cz/nakupy-online

        

        

Další články

OCENĚNÍ ČESKÝCH EXPORTÉRŮ

Ocenění Českých exportérů stojí na Vaší straně. Vnímáme Vaše potřeby, hledáme řešení a poskytujeme informace a inspiraci.

Partneři

Logo - AC-T servis
Logo - ARTEX informační systémy
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - dobrá TISKÁRNA
Logo - ECOAR s.r.o.
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - Intedat
Logo - JŠK ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ
Logo - Microsoft
Logo - PROFIMA EFFECTIVE, s.r.o.
Logo - Vere Prague

Partner slavnostního vyhlášení

Logo - Business klub Ukrajina
Logo - ORLEN Unipetrol
Logo - ČSOB
Logo - TROX TECH-TRADE
Logo - Zásilkovna

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - BELLES FLEURS
Logo - IDC - FOOD
Logo - JAPONSKÁ RÝŽE
Logo - MY JAPAN
Logo - SMART WALLS
Logo - BERGL DIAMONDS

Mediální partneři

Logo - Age
Logo - BUSINESSINFO.CZ
Logo - BRANDS & STORIES
Logo - DENÍK
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - HORIZONT POINT
Logo - Inpublic Group
Logo - PROSPERITA
Logo - TRADE NEWS
Logo - Transport-logistika.cz - online deník o dopravě a logistice