Loading...

Hledáte efektní design i funkčnost?

12.11.2021

Pokud jste příznivci dekorativních prvků, které jsou zároveň funkční, jsou pro vás efektní obklady stěn tou správnou volbou.

V seriálu zaměřeném na současné trendy v interiérech jsme se tentokrát zaměřili na možnosti, které poskytuje využití kombinace skryté zárubně a obkladů stěn. Skvělým příkladem takového řešení je  obkladový systém EFEKTA. Toto sofistikované řešení z dílny českého výrobce JAP FUTURE dokáže nejen hravě srovnat obklad stěny a dveřní křídlo do jedné roviny, ale navíc může sloužit jako variabilní úložný systém.

  

Hlavní výhodou jedinečného obkladového systému EFEKTA je skrytá konstrukce vyrobená z hliníku, který je pro své vlastnosti velmi oblíbeným materiálem využívaným v moderních dveřních a obkladových systémech.

Systém EFEKTA se skládá ze tří částí a to ze skryté zárubně EFEKTA, skrytého hliníkového systému pro uchycení obkladu stěn a vlastního  pohledového  obkladu.

Povrch vlastního obkladu mohou tvořit různorodé materiály – přírodní dýha, lakované sklo, lamináty i lamino v různých barevných provedeních. Stejné materiály pak mohou nést na svém povrchu i dveře MASTER DOOR, které jsou ideální do skryté zárubně EFEKTA. Dohromady tvoří designově sourodý celek v jedné rovině.

 

Obkladový systém EFEKTA najde své uplatnění nejen coby designové obložení stěn, ale může také sloužit jako variabilní úložný systém. Umožňuje totiž zavěšení různých doplňků, jako jsou police, otevřené, otvíravé i výsuvné skříňky, držáky na ramínka či brýle. „Pro umístění doplňkového příslušenství na obklad stěny EFEKTA jsme využili jednoduchého řešení propojovacích hliníkových profilů se standardizovanými otvory. Do nich se jednotlivé funkční prvky jednoduše zaháknou,“ přibližuje Petr Paksi, obchodní ředitel společnosti JAP FUTURE, z jejíž autorské dílny obkladový systém EFEKTA pochází, a dodává: „Jejich uspořádání je pak možné kdykoli změnit podle aktuální potřeby – jednoduše je stačí vyháknout a opět pověsit na jiné místo.“

Tím multifunkční obkladový systém EFEKTA nabízí široké možnosti využití. Je nejen ideálním řešením pro obklady stěn šaten a ložnic, ale uplatnění najde také v komerčních prostorech, jako například vybavení kanceláří, hotelových pokojů či módních butiků.

Více informací na www.japcz.cz.

 

Další články

OCENĚNÍ ČESKÝCH EXPORTÉRŮ

Ocenění Českých exportérů stojí na Vaší straně. Vnímáme Vaše potřeby, hledáme řešení a poskytujeme informace a inspiraci.

Partneři

Logo - AC-T servis
Logo - ARTEX informační systémy
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - dobrá TISKÁRNA
Logo - ECOAR s.r.o.
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - ETERNAL BY HELENA
Logo - Intedat
Logo - JŠK ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ
Logo - Microsoft
Logo - PROFIMA EFFECTIVE, s.r.o.
Logo - Vere Prague

Partner slavnostního vyhlášení

Logo - Business klub Ukrajina
Logo - ORLEN Unipetrol
Logo - ČSOB
Logo - TROX TECH-TRADE
Logo - Zásilkovna

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - BELLES FLEURS
Logo - IDC - FOOD
Logo - JAPONSKÁ RÝŽE
Logo - MY JAPAN
Logo - SMART WALLS
Logo - BERGL DIAMONDS

Mediální partneři

Logo - Age
Logo - BUSINESSINFO.CZ
Logo - BRANDS & STORIES
Logo - DENÍK
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - HORIZONT POINT
Logo - Inpublic Group
Logo - PROSPERITA
Logo - TRADE NEWS
Logo - Transport-logistika.cz - online deník o dopravě a logistice