AKTUÁLNÍ TISKOVÉ ZPRÁVY: Bezplatná pomoc společnosti CRIF – CZECH CREDIT BUREAU

24.04.2020

Bezplatná pomoc společnosti CRIF – CZECH CREDIT BUREAU

Jak rozeznat firmy v problémech a předejít finančním ztrátám? V aktuální situaci bohužel přibývá firem se zhoršenou ekonomickou situací a roste tak nebezpečí zvýšeného počtu zániků firem a druhotné platební neschopnosti, která zasáhne i firmy, které byly ještě před nedávnem finančně zdravé. Jak se s tím vypořádat a včas problematické obchodní partnery rozeznat? Společnost CRIF přichází s bezplatnou pomocí v oblasti zjišťování aktuálních varovných informací a platební morálky klientů a obchodních partnerů.

Konkrétně nabízí:

1. Možnosti využití bezplatného Monitoringu Cribis varovných informací (například konkurzy, insolvence, exekuce, přerušení živnosti) po dobu 2 měsíců od zprovoznění služby. Více informací o užitku a nastavení  monitoringu je uvedeno ZDE
  2. Možnosti bezplatného jednorázového využití Analýzy platební morálky a rizik zákaznického portfolia vašich členů. Více informací o obsahu o objednání analýzy najdete ZDE

Aktuální tiskové zprávy:

1. Omezení ekonomiky se mohlo dotknout více než 1,5 milionu zaměstnanců. Výpadek v tržbách firem a podnikatelů dosahuje stovek milionů korun
  2. Počet ukončených živností se v březnu a v první polovině dubna výrazně snížil. Počet přerušených živností nevybočil v březnu z normálu, v polovině dubna byl nižší než obvykle.
  3. Opatření proti šíření viru SARS CoV-2 přímo ovlivňují až třetinu firem a živnostníků. V Karlovarském kraji jsou zasaženy více než dvě pětiny firem a podnikatelů